Dakisolatie Amsterdam

Goede dakisolatie in Amsterdam combineert verschillende voordelen. We zorgen er daarmee allereerst voor dat u aanzienlijk kunt besparen op de energierekening, omdat er veel minder warmte verloren gaat. Via het dak van de woning gaat veel warmte verloren, zowel bij een plat dak als een schuin dak. Hier valt door middel van dakisolatie iets aan te doen, we voorkomen daarmee dat de warmte als het ware vrij naar buiten stroomt. In plaats daarvan helpen we die vast te houden in de woning, waardoor u de verwarming niet opnieuw in hoeft te schakelen om het tot een aangename temperatuur te stoken.

Dakisolatie Amsterdam

Plat dak of schuin dak

We verzorgen de dakisolatie in Amsterdam voor zowel de platte daken als voor schuine daken. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat een plat dak en een schuin dak vragen om een ander type isolatie. We beoordelen de situatie ter plaatse en kunnen u op basis daarvan aangeven hoe we te werk zullen gaan. We leggen u helder uit hoe we de warmte in huis vast zullen houden. Vervolgens gaan we aan de slag met de dakisolatie. U kunt direct rekenen op meer wooncomfort, terwijl u er daarnaast automatisch voor zorgt dat de waarde van de woning zal toenemen.

  • Bespaar op uw energierekening
  • De waarde van uw woning stijgt
  • Uw CO2 uitstoot vermindert

Dak isoleren in Amsterdam

Wilt u het dak laten isoleren en zoekt u daarvoor naar ervaren specialisten of bent u benieuwd naar de concrete werkwijze? We werken bijvoorbeeld met isolatiefolie, met glaswol en met hardschuim platen. We stemmen de materialen af op de situatie bij u thuis, zodat we de dakisolatie in Amsterdam optimaal kunnen inrichten. Dit komt het uiteindelijke resultaat ten goede, zodat u de investering zo snel mogelijk kunt terugverdienen. Meer weten over dakisolatie of meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 026-362 14 74, e-mailen (contact@isolateur.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.