Dakisolatie Apeldoorn

Goede dakisolatie in Apeldoorn is beschikbaar voor zowel platte als schuine daken. We brengen de isolatie aan op tal van adressen in Apeldoorn en omgeving, wat betekent dat die gezinnen de energierekening omlaag brengen. Ze verdienen de investering in de isolatie van het dak gemakkelijk terug, dankzij de lagere stookkosten en een hoger wooncomfort. Daar komt bovendien nog bij dat u met dakisolatie kunt werken aan de waarde van uw woning. Het betere energielabel voor de woning zorgt voor een hogere verkoopwaarde, omdat een volgende bewoner minder kosten hoeft te maken om het aangenaam warm te krijgen en te houden.

Dakisolatie Apeldoorn

checkmark Bespaar op uw energierekening
checkmark De waarde van uw woning stijgt
checkmark Meer wooncomfort
checkmark Uw CO2 uitstoot vermindert
checkmark Verdien de investering terug in 5 jaar

Dakisolatie Apeldoorn

Plat dak isoleren in Apeldoorn

De dakisolatie in Apeldoorn is beschikbaar voor zowel platte daken als voor schuine daken. Dat betekent dat we u in de beide gevallen goed van dienst kunnen zijn. Een plat dak staat doorgaans niet bepaald bekend om de goede isolerende eigenschappen. We werken met isolatiefolie, met glaswol en hardschuim platen, waardoor we de werkwijze kunnen afstemmen op het specifieke dak dat u heeft zitten en de ruimte die er beschikbaar is. We brengen effectieve dakisolatie aan, waarmee we ervoor zorgen dat er niet zomaar meer warmte verloren zal gaan via het dak.

Dakisolatie met folie

We kunnen de dakisolatie in Apeldoorn verzorgen, bijvoorbeeld op basis van folie. We zorgen er daarmee voor dat we een belangrijke laag aanbrengen in het dak. Deze laag zorgt ervoor dat de warmte in de woning netjes behouden blijft, terwijl het de kou van buiten aan de andere kant buiten de deur helpt te houden. De isolatie van het dak is van groot belang, omdat warme lucht automatisch op zal stijgen. Meer weten over dakisolatie en de andere mogelijkheden naast de folie? Neem contact met ons op, we vertellen u daar graag meer over of brengen u een vrijblijvende offerte uit.

Dakisolatie Apeldoorn