Huis isoleren Apeldoorn

Het huis isoleren in Apeldoorn en benieuwd naar de verschillende mogelijkheden daarvoor? We gaan er graag voor u mee aan de slag. We kunnen ons onder andere richten op de vloer, op het dak of bijvoorbeeld op de dubbele beglazing. Daarnaast kunnen we ook een spouwmuur isoleren, waardoor er meerdere mogelijkheden bestaan om de isolatie in de woning te verbeteren.

Als we een huis isoleren helpen we de energierekening daarmee flink omlaag te brengen. Benieuwd hoe andere gezinnen in Apeldoorn en omgeving flink besparen en wat er in uw geval mogelijk is? We gaan er graag voor u mee aan de slag en brengen op voorhand natuurlijk een vrijblijvende offerte uit.

Huis isoleren Apeldoorn

Vloerisolatie in Apeldoorn

We kunnen het complete huis isoleren in Apeldoorn, waarbij we ons bijvoorbeeld specifiek op de vloer kunnen richten. Dat betekent in de praktijk dat we aan de slag gaan met Tonzon vloerisolatie. We brengen een bodemfolie aan op de bodem van de kruipruimte, waarmee we voorkomen dat er vocht kan optrekken. Daarnaast zorgen we voor thermokussens aan de onderzijde van de vloer zelf. De combinatie leidt tot goede vloerisolatie. We kunnen daarnaast de rest van het huis isoleren, zodat er bijvoorbeeld ook via het dak geen warmte meer verloren zal gaan.

  • Bespaar op uw energierekening
  • De waarde van uw woning stijgt
  • Uw CO2 uitstoot vermindert

Rest van het huis isoleren

We kunnen de rest van het huis isoleren in Apeldoorn door ons te richten op het dak, de beglazing of de spouwmuren. Het zijn de plaatsen in huis waar er gemakkelijk warmte verloren kan gaan. We gaan er graag mee aan de slag om in kaart te brengen waar er op dit moment nog warmtelekken zitten. Zodra we die in kaart hebben gebracht kunnen we u een voorstel tot isolatie doen. Op die manier kunnen we het huis isoleren en helpen we u de energierekening omlaag te brengen, terwijl u direct kunt genieten van een prettiger wooncomfort.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 026-362 14 74, e-mailen (contact@isolateur.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.