Huis isoleren Den Bosch

Het huis isoleren in Den Bosch en benieuwd wat daarbij komt kijken of wat er mogelijk is? We gaan er graag voor u mee aan de slag. We hebben ervaring met verschillende hoogwaardige isolatiematerialen. Dat betekent bijvoorbeeld dat we dubbele beglazing kunnen aanbrengen. Het gaat om energiezuinige HR++ beglazing, die helpt te voorkomen dat er warmte naar buiten toe verloren gaat. Andere mogelijkheden bestaan bijvoorbeeld uit vloerisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. Zodra we een huis isoleren zoeken we naar de verschillende mogelijkheden, waarvoor we u een heldere en vrijblijvende offerte kunnen uitbrengen.

Huis isoleren Den Bosch

Dakisolatie in Den Bosch

We kunnen een huis isoleren in Den Bosch door ons bijvoorbeeld te richten op de isolatie van het dak. Die is van groot belang, omdat warmte lucht omhoog wil. De warme lucht stijgt op, waardoor het de rol van het dak in de woning is om die warmte vast te houden. Een regulier plat dak staat niet bepaald bekend om de isolerende eigenschappen en ook het schuine dak laat ongemerkt veel warmte ontsnappen. Het gevolg? U dient flink te stoken om het in huis aangenaam warm te houden. We helpen u dat graag te voorkomen. We kunnen het huis isoleren en er daarmee voor zorgen dat u de stookkosten aanzienlijk terug kunt brengen.

  • Bespaar op uw energierekening
  • De waarde van uw woning stijgt
  • Uw CO2 uitstoot vermindert

Complete huis isoleren

We kunnen het complete huis isoleren in Den Bosch. Dat betekent dat we ons kunnen richten op het dak en op de dubbele beglazing. Daarnaast kunnen we er met spouwmuurisolatie voor zorgen dat de warmte niet horizontaal naar buiten beweegt en kunnen we voorkomen dat de vloer optreedt als koudebrug. We maken daarvoor gebruik van vloerisolatie, zowel onder de vloer als op de bodem van de kruipruimte. Het complete huis isoleren of meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie, we lichten het u graag toe.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 026-362 14 74, e-mailen (contact@isolateur.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.