Huis isoleren Tilburg

Uw huis isoleren in Tilburg en er daarmee voor zorgen dat u niet langer teveel hoeft te stoken? Veel woningen bieden aanvullende mogelijkheden om de isolatie te verbeteren, waardoor er op dit moment nog onnodig veel warmte verloren gaat. Dat is zonde, aangezien warmte een relatief dure vorm van energie betreft.

We kunnen het huis isoleren en er daarmee voor zorgen dat u aanzienlijk kunt besparen op de energierekening. Die valt flink lager uit, omdat we de punten in huis aanpakken waar er warmte verloren kan gaan en het wooncomfort afneemt.

Huis isoleren Tilburg

Dubbele beglazing in Tilburg

Als we een huis isoleren in Tilburg kijken we goed naar de verschillende punten waarop de warmte verloren kan gaan. De ramen in huis vormen daar binnen een belangrijk element. Heeft u grote ruiten en heeft u daardoor veel lichtinval? Dat is prettig voor het visueel wooncomfort, maar draagt niet bepaald bij aan de isolatiewaarde. Tenminste, wanneer u geen gebruik maakt van dubbele beglazing. Met name in oudere woningen komen we nog niet-geïsoleerd glas tegen. We kunnen het huis isoleren door HR++ beglazing aan te brengen. Het grote voordeel daarvan is dat er ondanks de grote ramen nog nauwelijks warmte uit de woning verloren zal gaan.

  • Bespaar op uw energierekening
  • De waarde van uw woning stijgt
  • Uw CO2 uitstoot vermindert

Het huis isoleren

Het complete huis isoleren in Tilburg en benieuwd naar de aanvullende mogelijkheden naast de beglazing? We kunnen ons bijvoorbeeld richten op de isolatie van het dak of de isolatie van de vloer. Ook dit zijn onderdelen van de woning waar er gemakkelijk warmte verloren kan gaan, waardoor we ons daar graag op richten. Tenslotte zorgen we er met de isolatie van de spouwmuur graag voor dat u de energierekening kunt drukken. Uw huis isoleren of meer weten over de specifieke mogelijkheden in uw geval? Neem contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 026-362 14 74, e-mailen (contact@isolateur.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.