Energiezuinige HR++ beglazingenergiezuinige HR++ beglazing

Benieuwd naar energiezuinige HR++ beglazing en hoe u daar gebruik van kunt maken? Zowel dubbel glas als hoog rendement glas zijn van toegevoegde waarde. We helpen u de ramen en deuren te isoleren. U bespaart eenvoudig op de stookkosten, zodat de investering zich gemakkelijk zal terugverdienen. Het voordeel? U kunt rekenen op een fijn wooncomfort, terwijl de energierekening een stuk lager uitvalt dan voorheen. Met name het HR++ glas is goed geschikt, u zorgt er daarmee voor dat u de warmte een stuk beter vast kunt houden.

Dubbel glas of hoog rendement glas

U kunt zowel gebruik maken van dubbel glas als hoog rendement glas, u zorgt er in de beide gevallen voor dat u de warmte gemakkelijker vast kunt houden. Zijn de ramen en kozijnen nog niet toe aan vervanging? Het kan toch een goed idee zijn nieuw glas te laten plaatsen. Er bestaan drie verschillende soorten glas met isolatie-oplossingen. We zijn u graag van dienst met Thermobel, Thermobel TOP of Thermobel Tri   glas, afhankelijk van uw wensen met betrekking tot de isolatie. Des te hoger de isolatiewaarde, des te lager de energierekening aan het eind van het jaar.

Besparen op de energierekening

We helpen u met dubbel glas of hoog rendement glas graag te besparen op de energierekening. U hoeft minder kosten te maken, terwijl u wel kunt rekenen op een fijn wooncomfort. U hoeft minder te stoken, de warmte in uw woning blijft beter hangen en zorgt voor een aangename temperatuur.

Dat betekent dat u de kosten voor het hoog rendement glas gemakkelijk kunt terugverdienen. We helpen u op basis van de momenten waarop u thuis bent en het type hoog rendement glas graag te berekenen wat de terugverdientijd in uw geval zou zijn.

De Isolateur
Dijkgraaf 15
6921 RL Duiven
T 026-362 14 74
contact@isolateur.nl