Spouwmuur isoleren

Spouwmuur isoleren? Spouwmuurisolatie helpt de  kou in de winter buiten  te houden en biedt bovendien bescherming tegen weer en wind. U kunt uw energieverbruik flink drukken, zodat u de investering in spouwmuur  isolatie gemakkelijk kunt terugverdienen.

De Isolateur kan u uitstekend van dienst zijn met de isolatie van uw spouwmuur. We maken gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen, op basis van een werkwijze waar u na afloop haast niets meer van ziet. Als we de spouwmuur isoleren zorgen we er altijd voor dat u kunt rekenen op een effectieve isolatie, waarbij we de huidige situatie zoveel mogelijk in stand laten.

spouwmuur isoleren
spouwmuurisolatie

Werkwijze spouwmuurisolatie

Benieuwd naar onze werkwijze als we  de spouwmuur isoleren? We kunnen u in de meeste gevallen binnen 1 dag van dienst zijn, uiteraard ruimen we alles na afloop weer netjes op. We beoordelen de (spouw)muur en bepalen aan de hand daarvan de meest geschikte werkwijze.Wij bepalen aan de hand van de voegdikte de juiste boor diameter, op deze manier voorkomen wij schade aan uw gevel. Als we een spouwmuur isoleren zorgen onze specialisten ervoor dat u kunt rekenen op een comfortabele woning die helpt de warmte binnen beter vast te houden. We boren op de kruizen van de voegen gaten in de muur, vullen de spouwmuur met isolatiemateriaal en werken de geboorde gaten weer netjes af zodat u daar haast niets meer van ziet.

spouwmuurisolatie

Wat kost een spouwmuur isoleren?

Benieuwd naar de kosten? Als we een spouwmuur isoleren kunnen we u daar op voorhand een heldere en vrijblijvende offerte voor uitbrengen. Het is van belang om uw muur of muren te beoordelen, aan de hand daarvan kunnen we nagaan hoeveel tijd erin gaat zitten. Wij werken met hoogwaardige isolatie materialen waardoor we ook een zeer hoge isolatie waarde kunnen realiseren.  De kosten van een spouwmuur isoleren vallen  mee, kosten die u dankzij de lagere energierekening bovendien  snel kunt terugverdienen. Meer informatie of direct een afspraak maken? Neem contact op, we komen graag uw spouwmuur isoleren.

checkmark Snelle service
checkmark Goede isolatie
checkmark Geen spoor na werkzaamheden
checkmark Besparing op uw energierekening

Besparingsmogelijkheden

Wist u dat u met spouwmuurisolatie 15 tot 25% kunt besparen op uw energierekening? Bij een gemiddelde tussenwoning kunt u al gauw tot circa 5m³ gas per vierkante meter per jaar besparen. Bij een 2 onder 1 kap of vrijstaande woning kan dit zelfs oplopen tot 10m³ gas per vierkante meter per jaar. Gemiddeld genomen bedraagt de terugverdientijd 3 tot 5 jaar. En met de als maar stijgende energieprijzen kan deze tijd nog verkort worden.