Vloerisolatie Amersfoort

Isolatie van de vloer is essentieel om het wooncomfort in de woning te vergroten, de vloer kan optreden als een belangrijke koudebrug. Vocht uit de grond heeft de kans om via de kruipruimte omhoog te trekken, waardoor u daar in de woning last van kunt krijgen. Het drukt de temperatuur in de woning, waardoor u relatief veel dient te stoken. Vloerisolatie in Amersfoort kan de oplossing bieden om dit tegen te gaan. We isoleren de vloer en nemen ook de kruipruimte meteen mee, waardoor we vanuit de basis zorgen voor een beter wooncomfort, terwijl u daar minder voor hoeft te stoken.

Vloerisolatie Amersfoort

Vloer isoleren met Tonzon in Amersfoort

Benieuwd hoe we de vloerisolatie in Amersfoort verzorgen? We maken gebruik van Tonzon. We werken met een combinatie van bodemfolie en thermokussens. De folie helpt ons het optrekkende vocht vanuit de kruipruimte tegen te gaan, zodat we de thermokussens die we onder de vloer aanbrengen goed droog kunnen houden.

De combinatie leidt tot effectieve vloerisolatie, waarmee we ervoor zorgen dat u de temperatuur gemakkelijker aangenaam kunt houden. Dankzij de isolatie van de vloer hoeft u minder te stoken, waardoor de energierekening flink zal dalen. Het gevolg? U doet een investering die u gemakkelijk terug zal verdienen, zodat u uiteindelijk op de kosten kunt besparen.

  • Bespaar op uw energierekening
  • De waarde van uw woning stijgt
  • Uw CO2 uitstoot vermindert

Specialist in vloerisolatie

We zijn de specialist in vloerisolatie in Amersfoort. Dat betekent dat we u goed kunnen vertellen over het gebruik van zowel de bodemfolie in de kruipruimte als de thermokussens die we onder de vloer aanbrengen. Het is vooral de combinatie van de beiden die van grote toegevoegde waarde is. Het levert u direct een prettiger wooncomfort op, terwijl u daarnaast bijdraagt aan de waarde van de woning bij verkoop. Meer weten over vloerisolatie of de specifieke werkwijze die we hanteren? Neem contact op, we vertellen u er graag meer over.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 026-362 14 74, e-mailen (contact@isolateur.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.