Vloerisolatie Arnhem

De vloer isoleren om een belangrijke koudebrug in huis aan te pakken? We brengen vloerisolatie in Arnhem aan, waarmee we er graag voor zorgen dat u minder hoeft te stoken om het in huis toch lekker warm te krijgen. De vloer staat bekend om de koudebrug, als het gevolg van een koude grond en het vocht dat daarin zit. Dit vocht heeft de neiging om op te trekken, bijvoorbeeld vanuit de kruipruimte. Hier valt door middel van vloerisolatie effectief wat aan te doen. We maken daarvoor gebruik van een combinatie van bodemfolie en thermokussens.

Vloerisolatie Arnhem

Vloer als koudebrug

De vloer is een belangrijke koudebrug. We zorgen er met bodemfolie in de kruipruimte voor dat het vocht niet langer de kans krijgt om op te trekken. Het tweede deel van de vloerisolatie in Arnhem bestaat uit thermokussens aan de onderzijde van de reguliere vloer. Hiermee zorgen we ervoor dat de vloer beter in staat is om de warmte vast te houden, zodat deze vanuit de woonkamer niet verloren zal gaan. We nemen een belangrijke koudebrug in huis weg, zoals we ook de spouwmuren, het dak en de ramen zouden kunnen aanpakken. De vloerisolatie vormt wat dat betreft een van de mogelijkheden om het complete huis te isoleren.

  • Bespaar op uw energierekening
  • De waarde van uw woning stijgt
  • Uw CO2 uitstoot vermindert

Vloer isoleren in Arnhem

We zullen de vloer isoleren met de combinatie van de twee effectieve materialen. Dankzij de vloerisolatie in Arnhem kunt u rekenen op een hogere waarde van de woning, een optimaal wooncomfort en uiteraard een lagere energierekening. Dat betekent dat u de investering doorgaans al binnen 5 jaar terug kunt verdienen, nog los van het aanvullende comfort dat u heeft ervaren. Maak net als anderen in de omgeving gebruik van vloerisolatie en zorg er daarmee voor dat u de woning goed kunt isoleren. Meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 026-362 14 74, e-mailen (contact@isolateur.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.