Vloerisolatie Den Bosch

De vloerisolatie in Den Bosch biedt uitkomst bij houten vloeren en betonnen vloeren. We maken gebruik van Tonzon isolatie voor de vloer, bestaande uit twee belangrijke onderdelen. Het gaat in eerste instantie om het gebruik van bodemfolie, daarnaast gaan we voor u aan de slag met thermokussens. Het is de combinatie van beiden die ervoor zorgt dat de vloer goed geïsoleerd wordt, waardoor deze niet langer zal optreden als koudebrug. In plaats daarvan wordt de vloer een isolerende laag voor de woning. De vloerisolatie helpt de warmte in huis veel beter vast te houden, waardoor de verwarming minder vaak hoeft aan te slaan.

Vloerisolatie Den Bosch

Betonnen of houten vloer isoleren in Den Bosch

Heeft u een betonnen of wellicht nog een houten vloer? Dat maakt niet uit, we kunnen in de beide gevallen goed aan de slag met vloerisolatie in Den Bosch. We zorgen er daarmee voor dat we de onderkant van de vloer isoleren, maar niet voordat we hebben voorkomen dat er vocht kan optrekken vanuit de kruipruimte. We maken daarvoor gebruik van een speciale bodemfolie. Het vormt de basis voor de vloerisolatie, die we vervolgens aanvullen met thermokussens. Het resultaat is een uitstekende isolatie van de vloer, die u binnen een aantal jaar gemakkelijk kunt terugverdienen.

  • Bespaar op uw energierekening
  • De waarde van uw woning stijgt
  • Uw CO2 uitstoot vermindert

Vloerisolatie specialist inschakelen

Op zoek naar een specialist in vloerisolatie in Den Bosch en benieuwd naar de mogelijkheden? We kunnen u de voordelen schetsen, onze werkwijze laten zien en u bijvoorbeeld aangeven welke woningen in de omgeving we hebben voorzien van deze vorm van isolatie. Die gezinnen kunnen al rekenen op een lagere energierekening en een hoger wooncomfort, net als een hogere waarde van de eigen woning. De vloerisolatie heeft verschillende voordelen te bieden. Meer weten of een vrijblijvende offerte laten opstellen? Neem contact met ons op, dan gaan we er graag voor u mee aan de slag.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 026-362 14 74, e-mailen (contact@isolateur.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.