Vloerisolatie Deventer

Maakt u nog geen gebruik van vloerisolatie in Deventer? Houd er rekening mee dat de vloer kan optreden als een belangrijke koudebrug in huis. Optrekkend vocht vanuit de bodem komt via de kruipruimte onder de vloer en mogelijk in de woning terecht. Dat betekent dat u last kunt krijgen van schimmels, maar nog belangrijker: beperkte isolatie.

Dat gebrek aan isolatie leidt tot hoge stookkosten, om het wooncomfort te kunnen bereiken dat u wenst. We verzorgen vloerisolatie en zorgen er daarmee voor dat de vloer niet langer een koudebrug is. In plaats daarvan helpt de vloer de warmte in huis beter vast te houden.

Vloerisolatie Deventer

Vloer isoleren met thermokussens in Deventer

We verzorgen de vloerisolatie in Deventer op basis van thermokussens. Het gaat om kussens die onderdeel uitmaken van Tonzon isolatie voor de vloer. De kussens brengen we aan de onderzijde van de vloer aan, zodat deze er daar voor zorgen dat de warmte boven de vloer (in de woning) daar op z’n plaats blijft. Bovendien maken we gebruik van bodemfolie op de bodem van de kruipruimte. Hierdoor krijgt vocht geen kans om op te trekken. Het resultaat is goede vloerisolatie, zodat de warmte in de woning beter behouden blijft en de stookkosten aanzienlijk zullen dalen.

  • Bespaar op uw energierekening
  • De waarde van uw woning stijgt
  • Uw CO2 uitstoot vermindert

Isolatiespecialist voor de vloer

We zijn de specialist in vloerisolatie in Deventer. Benieuwd hoe we voor u aan de slag zouden gaan en of de kruipruimte voldoende mogelijkheden biedt? We kennen veel van de woningen in Deventer dankzij de isolatie die we daar aanbrachten. Het betekent in de praktijk dat we u direct kunnen aangeven wat er mogelijk is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat de isolatie u helpt om de energierekening omlaag te brengen. Meer weten over de voordelen van vloerisolatie en wat we in uw geval kunnen betekenen? Neem contact op, dan brengen we u graag een vrijblijvende offerte uit.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 026-362 14 74, e-mailen (contact@isolateur.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.