Vloerisolatie Rheden

Bij anderen vloerisolatie in Rheden gezien en daar ook gebruik van maken of hoorde u over de voordelen? We gaan er graag voor u mee aan de slag. Dankzij onze vestiging in Rheden zitten we dichtbij en heeft u geen last van dure voorrijkosten. In plaats daarvan komen we graag bij u langs om de situatie te inspecteren, op basis waarvan we concreet kunnen aangeven wat er mogelijk is. We maken voor de vloerisolatie gebruik van Tonzon vloerisolatie. We combineren een bodemfolie met thermokussens, waarmee we voorkomen dat de (natte) vloer in huis op kan treden als een koudebrug.

Vloerisolatie Rheden

Bodemfolie voor isolatie

We maken voor de vloerisolatie in Rheden onder andere gebruik van bodemfolie. Dit is een belangrijk materiaal binnen de isolatie, dat we aanbrengen in de kruipruimte van de vloer. We zorgen er daarmee voor dat er geen vocht meer zal optrekken vanuit de bodem. Het zorgt er vervolgens voor dat de onderkant van de vloer goed droog zal blijven. Op die manier ontstaat er een goede basis voor de vloerisolatie die we aan de onderzijde van de vloer aanbrengen. Met de thermokussens zorgen we er daar voor dat we effectieve vloerisolatie aanbrengen, waardoor u voortaan heerlijk warme voeten zal houden.

  • Bespaar op uw energierekening
  • De waarde van uw woning stijgt
  • Uw CO2 uitstoot vermindert

Vloer isoleren in Rheden

Als we een vloer isoleren doen we dat altijd op basis van zowel de bodemfolie als de thermokussens. De combinatie van beiden zorgt er binnen de vloerisolatie in Rheden voor dat de vloer goed droog blijft en dat het mogelijk is de warmte goed vast te houden. De vloer is een bekende koudebrug in huis, waardoor er veel koude lucht de woning binnen kan stromen. Als het gevolg daarvan dient u onnodig veel te stoken. Direct een afspraak maken of een vrijblijvende offerte ontvangen voor vloerisolatie? Neem contact met ons op, we gaan er graag voor u mee aan de slag.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 026-362 14 74, e-mailen (contact@isolateur.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.