Vloerisolatie Tilburg

Goede vloerisolatie in Tilburg helpt een belangrijke koudebrug in huis weg te nemen. Het gaat om de vloer, die flink last kan hebben van optrekkend vocht vanuit de bodem. Dat vocht komt in de kruipruimte terecht en krijgt daardoor de kans om via de vloer de woning in te trekken.

U kunt er met vloerisolatie voor zorgen dat het vocht niet in de kruipruimte terecht komt. Vervolgens isoleren we de onderzijde van de droge vloer, zodat deze beter in staat is om de warmte in de woning die u stookt vast te houden.

Vloerisolatie Tilburg

Vloer isoleren met bodemfolie in Tilburg

We brengen de vloerisolatie in Tilburg aan op basis van twee verschillende materialen. We gaan in eerste instantie aan de slag met een bodemfolie voor de kruipruimte. We leggen de folie op de bodem van de kruipruimte, zodat we daar voorkomen dat het vocht de kans heeft om om te trekken. Dit is van belang, aangezien de thermokussens die we onder de vloer zelf aanbrengen anders vochtig of zelfs nat zouden kunnen worden en de isolerende werking verloren gaat. We zorgen voor doordachte vloerisolatie, op basis waarvan we u helpen de energierekening voor uw woning flink terug te brengen.

  • Bespaar op uw energierekening
  • De waarde van uw woning stijgt
  • Uw CO2 uitstoot vermindert

Besparen met vloerisolatie

Geld besparen met vloerisolatie in Tilburg en benieuwd wat dat u kan opleveren? Het lukt anderen in Tilburg en omgeving doorgaans om de investering al binnen 5 jaar terug te verdienen. Dat betekent dat u direct kunt profiteren van meer wooncomfort en een lagere energierekening. Dit helpt u de investering binnen een aantal jaren terug te verdienen, terwijl u bovendien werkt aan de waarde van de woning. Meer weten over de vloerisolatie en hoe we daarmee concreet voor u aan de slag gaan of hoeveel tijd we nodig hebben? Neem contact met ons op, dan lichten we het u graag toe.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 026-362 14 74, e-mailen (contact@isolateur.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.