Vloerisolatie Zutphen

De vloer isoleren en er daarmee voor zorgen dat u een belangrijke koudebrug in huis kunt aanpakken? Met name wanneer er vocht optrekt vanuit de kruipruimte gaat er vanuit de vloer veel warmte verloren. Het is de moeite waard om de vloer goed te laten isoleren. We zorgen er met vloerisolatie in Zutphen in diverse andere woningen voor dat zij kunnen rekenen op een aangenaam wooncomfort. Bovendien besparen zij flink op de energiekosten en kan de vloerisolatie helpen de waarde van de woning aanzienlijk te verhogen.

Vloerisolatie Zutphen

Tonzon isolatie voor de vloer in Zutphen

We maken voor de vloerisolatie in Zutphen gebruik van Tonzon. Dat betekent dat we werken met een bodemfolie en thermokussens. De thermokussens brengen we aan de onderzijde van de vloer aan, in de kruipruimte. We doen dat echter niet voordat we een bodemfolie op de bodem van de kruipruimte hebben gelegd. Die folie helpt te voorkomen dat er vocht omhoog zal trekken. Hiermee garanderen we droge kussens onder de vloer, die in staat zijn om de warmte goed vast te houden. Het resultaat is betere vloerisolatie, waardoor de temperatuur op de begane grond aangenaam blijft. U hoeft minder te stoken, terwijl het toch altijd lekker warm is.

  • Bespaar op uw energierekening
  • De waarde van uw woning stijgt
  • Uw CO2 uitstoot vermindert

Specialist in vloerisolatie

Zoekt u een specialist in vloerisolatie in Zutphen en omgeving? We gaan graag voor u aan de slag en kunnen u uiteraard aangeven hoe we er op andere adressen voor zorgen dat zij voortaan kunnen rekenen op een lagere energierekening. Daarnaast kunnen we u adviseren met betrekking tot dakisolatie en bijvoorbeeld de isolatie van de beglazing of de spouwmuren. Op die manier helpen we u de volledige woning goed te isoleren. Meer weten over vloerisolatie of een vrijblijvende offerte laten opstellen voor uw specifieke situatie? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 026-362 14 74, e-mailen (contact@isolateur.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.