Bodemisolatie met Eps parels

De Eps parels worden met een speciale pomp los op de bodem van de kruipruimte geblazen. Door het aanbrengen van meer materiaal kan er een hogere isolatie waarde behaald worden. De Eps parels zorgen ervoor dat de kruipruimte droger wordt en dat de luchtvochtigheid in de woning naar beneden gaat. Bij houten vloeren voorkomt het houtrot.

Heeft u een kruipruimte met voldoende werkhoogte (vanaf 35cm) dan raden wij u aan gebruik te maken van vloerisolatie. Hiervan zijn de resultaten beter en de besparingen hoger.

Prijsindicatie:

Voor het leveren en plaatsen van bodemisolatie met Eps parels geldt een vanaf prijs van €20,- per m2 (afhankelijk van de grote van uw kruipruimte en dikte van de isolerende laag).

Besparing:

De besparing bij bodemisolatie zit gemiddeld tussen de 5 en 10%.

Subsidie:

U kunt nu profiteren van een landelijke subsidie bij deze isolatie. De subsidie bedraagt €6,- per vierkante meter. (*wanneer u 2 maatregelen uitvoert, bij 1 maatregel de helft van het bedrag.)

Wilt u meer weten over bodemisolatie? Onze adviseur komt graag bij u thuis om geheel vrijblijvend uw situatie te beoordelen en een offerte uit te brengen.

eps-parels

checkmark Droge kruipruimte
checkmark Snel aangebracht
checkmark 10 jaar garantie

bodemisolatie met bodemfolie

checkmark Droge kruipruimte
checkmark Snel aangebracht
checkmark 10 jaar garantie

Bodemisolatie met bodemfolie

Bodemfolie is een simpele maar buitengewoon doeltreffende manier om uw kruipruimte kurkdroog te krijgen. Op de bodem van de kruipruimte wordt een stevige bodemfolie geplaatst. De bodemfolie stopt de verdamping van het vocht in de kruipruimte. Dit zorgt voor een prettiger klimaat in huis aangezien er minder vochtige lucht uw woning zal binnendringen. Maar ook het klimaat in de kruipruimte zal beter worden door de bodemfolie. Een vochtige kruipruimte is nadelig voor de bouwconstructie, het kan houtenvloeren, leidingen en ophangbeugels aantasten. Een droge kruipruimte is dus beter voor U, uw woning en de kruipruimte.

Prijsindicatie:

Voor het leveren en plaatsen van bodemfolie geldt een vanaf prijs van €12,50 per m2 (afhankelijk van de grote van uw kruipruimte).

Besparing:

Bodemfolie is geen isolatie, de bodemfolie zorgt wel voor een drogere lucht in de woning. Drogere lucht is sneller warm te stoken dan vochtige lucht. Een kleine besparing is dus aanwezig.

U kunt bodemfolie toepassen met vloerisolatie hiermee kunt u tot 20% besparen op uw stookkosten.

Subsidie:

Helaas kunt u met alleen bodemfolie geen gebruikmaken van de subsidie regeling.

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor subsidie dient u gebruikt te maken van een combinatie met vloerisolatie.

Wilt u meer weten over bodemfolie? Onze adviseur komt graag bij u thuis om geheel vrijblijvend uw situatie te beoordelen en een offerte uit te brengen.