Trifoil vloerisolatie

Trifoil vloerisolatie is een innovatie manier van isoleren.

Met reflecterende isolatiekussens onder de vloer, blokkeren we de warmte stroom naar beneden. De stilstaande lucht in de kussens zorgen voor een warmtebuffer, op deze manier wordt uw vloer warmer en comfortabeler. De Trifoil isolatie is toepasbaar bij zowel houten als betonnen vloeren. De Trifoil vloerisolatie wordt altijd geplaatst in combinatie met bodemfolie, de bodemfolie zorgt voor een droge kruipruimte en voorkomt hiermee optrekkende koude en vochtige lucht. De bodemfolie is gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

De Trifoil isolatiekussens hebben een hoge RD waarde van 4.79 , deze waarde is isso geaccrediteerd, wat betekent dat deze meetelt voor je energielabel.

Prijsindicatie:

Voor het leveren en plaatsen van Trifoil vloerisolatie en bodemfolie moet u rekening houden met een bedrag van €38,- tot €55,- per m2(afhankelijk van de grote van uw kruipruimte).

Besparing:

De gemiddelde besparing van de Trifoil isolatie is 15 tot 20%. Bij vloerverwarming is deze besparing een stuk hoger ca. 35%, dit komt doordat de warmtebron direct boven de isolatie zit.

Subsidie:

U kunt nu profiteren van een landelijke subsidie bij deze isolatie. De subsidie bedraagt maar liefst €11,- per vierkante meter. (*wanneer u 2 maatregelen uitvoert, bij 1 maatregel de helft van het bedrag.)

Wilt u meer weten over Trifoil vloerisolatie? Onze adviseur komt graag bij u thuis om geheel vrijblijvend uw situatie te beoordelen en een offerte uit te brengen.

Schematische weergave Trifoil vloerisolatie

checkmark Hoge isolatiewaarde
checkmark Vocht werend
checkmark Milieuvriendelijk materiaal
checkmark 10 jaar garantie

Isofolie

checkmark Goede isolatiewaarde
checkmark Sterke isolatiefolie
checkmark 10 jaar garantie

PIF Isolatiefolie

PIF isolatie is een hoogwaardig isolatie product opgebouwd uit meerdere lagen reflectiefolie en noppenfolie. Door deze opbouw is de folie zeer robuust, het kan dus tegen een stootje.
De PIF isolatie is leverbaar in diverse isso geaccrediteerde isolatiewaardes van RD 2.5 tot RD 10.

De PIF isolatie wordt aan de onderzijde van de vloer gemonteerd en blokkeert hiermee de warmte die uit uw vloer komt, op deze manier wordt uw vloer een stuk warmer en comfortabeler.

Bij de PIF isolatie gebruiken wij altijd een bodemfolie, deze folie zorgt ervoor dat uw kruipruimte kurkdroog wordt en dat koude vochtige lucht niet meer uw woning in kan komen.

Prijsindicatie:

Voor het leveren en plaatsen van de PIF isolatie met bodemfolie moet u rekening houden met een investering van €45,- tot €60,- per m2.

Besparing:

De besparing van de PIF isolatie is gemiddeld 15 tot 20%. Bij vloerverwarming kan dit oplopen tot 35%

Subsidie:

U kunt nu profiteren van een landelijke subsidie bij deze isolatie. De subsidie bedraagt maar liefst €11,- per vierkante meter. (*wanneer u 2 maatregelen uitvoert, bij 1 maatregel de helft van het bedrag.)

Wilt u meer weten over PIF vloerisolatie? Onze adviseur komt graag bij u thuis om geheel vrijblijvend uw situatie te beoordelen en een offerte uit te brengen.

Tonzon vloerisolatie

De Tonzon thermoskussens zorgen aan de onderzijde van de vloer voor de isolerende werking. De kussens hebben een sterk reflecterend vermogen, waarmee ze de warmte uit de woning als het ware terugkaatsen. Deze warmte gaat niet langer verloren, zodat u minder energie nodig heeft om de woning warm te houden. Gebruikt u de Tonzon vloerisolatie bij een houten vloer? Dan vormt dit tevens een goede bescherming tegen schimmel en rot als het gevolg van (optrekkend) vocht.

Prijsindicatie:

Voor het leveren en plaatsen van Tonzon vloerisolatie en bodemfolie moet u rekening houden met een bedrag van €38,- tot €55,- per m2 (afhankelijk van de grote van uw kruipruimte).

Besparing:

De besparing met Tonzon vloerisolatie is gemiddeld 15 tot 20%.

Subsidie:

U kunt nu profiteren van een landelijke subsidie bij deze isolatie. De subsidie bedraagt maar liefst €11,- per vierkante meter. (*wanneer u 2 maatregelen uitvoert, bij 1 maatregel de helft van het bedrag.)

Wilt u meer weten over Tonzon vloerisolatie? Onze adviseur komt graag bij u thuis om geheel vrijblijvend uw situatie te beoordelen en een offerte uit te brengen.

tonzon-vloerisolatie

checkmark Hoge isolatiewaarde
checkmark lage milieu belasting
checkmark 10 jaar garantie