Vloerisolatie Utrecht

De vloer laten isoleren? De Isolateur voorkomt met vloerisolatie in Utrecht dat de (natte) vloer nog langer kan optreden als koudebrug. In plaats daarvan zorgen we er met de isolatie voor dat de vloer goed droog blijft en dat er zo min mogelijk warmte verloren gaat. Het resultaat hiervan is dat u minder hoeft te stoken om het in huis lekker warm te houden. De waarde van uw woning stijgt en u geniet van een aangenamer wooncomfort. We brengen de vloerisolatie aan bij veel gezinnen in de stad. Zij kunnen rekenen op een lagere energierekening en een fijne temperatuur in huis.

Vloerisolatie Utrecht

Profiteer van de vele voordelen

Vloerisolatie in Utrecht biedt vele voordelen. De kruipruimte heeft een gemiddelde temperatuur van 12 graden. Een vochtige kruipruimte is ongezond en geeft veel overlast. Zonder goede vloerisolatie straalt de warmte af naar de kruipruimte. De verwarming hoger zetten, helpt dan niet veel. U houdt koude voeten op de vloer. En uw energierekening loopt flink op. De Isolateur zorgt met een professionele vloerisolatie voor een scheiding tussen de temperatuur in de kruipruimte en de woning. De warmte blijft in huis. U geniet van meer wooncomfort en een lagere energielast. Muffe luchtjes of vocht uit de kruipruimte komen niet meer in de woning.

  • Bespaar op uw energierekening
  • De waarde van uw woning stijgt
  • Uw CO2 uitstoot vermindert

Tonzon thermokussens bij vloerisolatie in Utrecht

Voor de vloerisolatie in Utrecht maken we onder meer gebruik van Tonzon thermokussens. Deze speciale kussens brengen we aan de onderzijde van de vloer aan, in de kruipruimte. Wij zorgen er op deze manier voor dat de warmte van binnen ook netjes binnen blijft én dat de kou van buiten geen kans krijgt. Uiteraard brengen we daarnaast bodemfolie aan op de vloer van de kruipruimte. Hiermee wordt voorkomen dat er vocht kan optrekken. Het gecombineerde resultaat is goede vloerisolatie, waarmee we ervoor zorgen dat u de warmte in huis een stuk beter vasthoudt.

Isolatie van houten en betonnen vloeren

Vloerisolatie in Utrecht is mogelijk bij houten en betonnen vloeren.  Afhankelijk van uw vloer, staat van de kruipruimte en persoonlijke wensen, zijn er verschillende manieren en materialen om uw vloer te isoleren. Behalve Tonzon thermokussens, werkt De Isolateur met Isofolie, Isobooster en Trifoil. Isofolie is een hoogwaardig en zeer robuust isolatieproduct, dat uit meerdere lagen reflectiefolie en noppenfolie bestaat. Trifoil vloerisolatie is een innovatieve manier van isoleren. Met reflecterende isolatiekussens onder de vloer, wordt de warmtestroom naar beneden geblokkeerd. De Isolateur adviseert u vakkundig over de verschillende toepassingen.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 026-362 14 74, e-mailen (contact@isolateur.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

Temperatuur van de vloer voelbaar hoger

Vloerisolatie in Utrecht brengt de temperatuur van de vloer voelbaar omhoog. Er kan een stijging van 4 graden worden bereikt. Bij vloerisolatie in combinatie met vloerverwarming zelfs nog meer. Onze vloerisolatie leidt er ook toe dat de warmte in de kamer beter wordt verdeeld. U hoeft minder hard te stoken. Dit levert nog eens extra voordeel voor uw portemonnee op. Een droger huis is sneller warm én blijft langer op temperatuur. In de zomermaanden blijft uw woning door vloerisolatie juist langer koel. Vloerisolatie reduceert bovendien de CO2-uitstoot. U boekt hiermee ook milieuwinst.

Vloer isoleren in Utrecht

De vloer isoleren? De Isolateur gaat graag voor u aan de slag met de vloerisolatie in Utrecht. We maken meestal gebruik van de combinatie van bodemfolie en Tonzon kussens. Het is de ideale mix van hoogwaardige materialen, waarmee we ervoor zorgen dat u de isolatie in huis aanzienlijk kunt verbeteren. En het beste van alles? Gezinnen in Utrecht verdienen de investering die ze doen gemiddeld binnen 5 jaar terug. Wilt u ook investeren in vloerisolatie en daarmee de jaarlijkse energierekening aanzienlijk drukken? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We horen graag van u en helpen u snel en deskundig.