Vloerisolatie Utrecht

De vloer laten isoleren? We voorkomen met vloerisolatie in Utrecht dat de (natte) vloer nog langer kan optreden als koudebrug. In plaats daarvan zorgen we er met de isolatie voor dat de vloer goed droog blijft en dat er zo min mogelijk warmte verloren zal gaan. Het resultaat daarvan is dat u minder hoeft te stoken om het in huis toch lekker warm te houden. De waarde van uw woning zal stijgen en u kunt rekenen op een prettiger wooncomfort. We brengen de vloerisolatie aan bij veel gezinnen in de stad, die daardoor kunnen rekenen op een lagere energierekening en een fijne temperatuur in huis.

Vloerisolatie Utrecht

checkmark Bespaar op uw energierekening
checkmark De waarde van uw woning stijgt
checkmark Meer wooncomfort
checkmark Uw CO2 uitstoot vermindert
checkmark Verdien de investering terug in 5 jaar

Vloerisolatie Utrecht

Tonzon thermokussens

Voor de vloerisolatie in Utrecht maken we onder andere gebruik van Tonzon thermokussens. Deze brengen we aan de onderzijde van de vloer aan, in de kruipruimte. Op die manier zorgen we ervoor dat de warmte van binnen ook netjes binnen blijft en dat de kou van buiten geen kans krijgt. Uiteraard brengen we daarnaast ook bodemfolie aan op de vloer van de kruipruimte. Op die manier voorkomen we dat er vocht kan optrekken. Het gecombineerde resultaat is goede vloerisolatie, waarmee we ervoor zorgen dat u de warmte in huis een stuk beter vast kunt houden.

Vloer isoleren in Utrecht

De vloer isoleren? We gaan graag voor u aan de slag met de vloerisolatie in Utrecht, waarbij we gebruik maken van de combinatie van bodemfolie en de Tonzon kussens. Het is de ideale combinatie van hoogwaardige materialen, waarmee we ervoor zorgen dat u de isolatie in huis aanzienlijk kunt verbeteren. En het beste van alles? Gezinnen in Utrecht verdienen de investering die ze doen gemiddeld binnen 5 jaar terug. Ook investeren in vloerisolatie en daarmee de energierekening aanzienlijk drukken? Neem contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte, we horen graag van u.

Vloerisolatie Utrecht